http://www.corinacaragea.ro/wp-content/uploads/2017/08/IMG_2605-e1502134357115-960x539_c.jpg

Top 10 plaje din Europa


Paradisul este aproape de noi. Da, plaje ca niste vederi exotice sunt la cateva ore de zbor sau chiar de mers cu masina de Romania. Esti genul de turist explorator sau linistit? Sportiv sau comod? Cauti o plaja linistita, cu nisip fin, teren perfect de joaca in liniste pentru copii sau plaja-club, pe care ajungi dupa pranz, cu ochelarii de soare meniti sa iti ascunda cearcanele dupa o noapte nebuna, unde sorbi cu sete dintr-un cocktail, alaturi de gasca ta in timp ce dansati ori admirati vecinele de sezlong? Sau poate o plaja cu stanci de pe care sa faceti concurs de sarituri?

Europa se mandreste cu plaje de vis. Iata 10 dintre propunerile mele. De la plajele demne de Rai, insa pana la care ajungi daca treci prin Iad (sute de scari, ciulini, un labirint de ulite de tara) pana la skateboarduri, cluburi, paella si “pulpo” pe cea mai aglomerata, dar cool plaja urbana. 

PS: Desigur, sunt mult mai multe, insa eu nu am pasit pe ele. Inca 🙂 Asa ca va rog sa ajutati un turist la nevoie si sa completati lista de “vederi de la mare” 🙂

Share with your friends

corinacaragea

Other posts by

4 Responses

 • Nathalie on 08/08/2017, 18:44:45

  Coasta de Azur nu intra in topul tau?

  Reply to Nathalie
  • corinacaragea on 09/08/2017, 11:36:16

   Nu am facut plaja pe Coasta de Azur:) Deci nici poze nici impresii nu am de acolo. Si sunt multe alte locuri in care nu am ajuns.Inca:)

   Reply to corinacaragea
 • Sandra on 08/08/2017, 12:36:51

  Am urmarit cu mare interes videoclipul cu plajele paradisiace! Intr-adevar planeta are atatea frumuseti de oferit dpdv plaja, mare dar, eu una votez categoric pentru plajele grecesti! Ultimele plaje vizitate au fost de pe insula Lefkada, consider ca Grecia beneficiaza de cele mai frumoase plaje din lume! dar sigur, este parerea mea. Am vizitat si alte plaje prezentate in videoclip, cum ar fi Barceloneta (Barcelona) dar preferata mea ramane cea deja mentionata 🙂

  Reply to Sandra

Menu