Corina

Si nu ma refer la tatuaje, alegeri asumate intr-un moment al vietii unor oameni curajosi, zic eu. Ma refer la acele amintiri care au lasat urme pe pielea noastra, urme pe care am vrea sa le stergem. Ce bine ar fi daca s-ar inventa o guma de sters, ca la scoala. Cicatricile nu ne lasa sa uitam. Un accident nefericit, o boacana din copilarie, o boacana din bucatarie, o operatie de apendicita, primele plimbari cu bicicleta sau alte nebunii pentru copii mai mici sau mai mari.

Nu am fost ocolita de aceste “notite pe piele”. Cu unele m-am impacat, pe altele am incercat sa le tratez cu diverse creme, sa le maschez cu fond de ten, sa le sterg in Photoshop, sa le ascund sub o haina potrivita, sa le accept. Din fericire, toate sunt mici urme ale unor momente din viata mea, nu ceva grav. Asta nu inseamna ca nu m-au incurcat estetic uneori. “Aoleo, ce ai acolo?Te-ai ars cu tigara?” Nu, acolo a fost odata o alunita suspecta. Sigur ati observat ca pielea mea este ca un cer cu stele, ca un dalmatian sau cum oti vrea sa spuneti – plina de alunite. Sexy sau aiurea? Aduc noroc sau un pericol pentru piele? Eu nu cred in “se spune ca..”, “e un semn ca..”, “asta aduce noroc” si alte superstitii create pentru oamenii slabi care cauta in diverse parti si cred in orice i-ar scapa pe ei de o eventuala responsabilitate..

Thai

Cicatricile acestea imi amintesc de deciziile pe care le-am luat impreuna cu medicii dermatologi si care m-au ferit de un melanom. Apropo, acum ca se apropie vara, dar nu numai, mergeti anual la un control dermatologic, daca aveti alunite. Soarele este cel mai agresiv factor in transformarea unei banale alunite in melanom. Orice modificare de culoare sau dimensiune, trebuie urmarita. Cicatricile mele imi amintesc de alunite agatate din greseala la coafor, rupte intr-o joaca in copilarie sau transformate periculos dupa zile de plaja, la schimb cu un bronz..(nu merita riscul).

M-am impacat cu aceste “amintiri pe corp”, dar ma bucur sa aud ca exista o solutie de imbunatatire a aspectului unei cicatrici – www.bio-oil.com/ro

Este o combinatie de extracte din plante si vitamine suspendate intr-o baza de ulei ce intra imediat in piele si nu ii da  acel aspect uleios, lipicios, lucios, de care eu personal..fug!biooil Desigur, nu promite nimeni ca te trezesti a doua zi ca nou, ca iti da “delete” cicatricilor de pe corp un simplu ulei uscat 🙂 Si stiu ca fiecare om se vindeca diferit, rezultatul variaza de la o persoana la alta, un rol important fiind si tipul de piele, dar si locul cicatricei, tipul de rana, varsta, vechimea cicatricei. Bio-Oil promite sa imbunatateasca aspectul cicatricelor, dar si vergeturilor si petelor pielii.Cum nu am avut variatii mari de greutate si nici nu am nascut, nu am vergeturi. Insa pielea se mai pateaza dupa o vara la plaja , de exemplu. Cum nici nu beau prea multa apa, recunosc, ajuta si pielea deshidratata. Il voi folosi de 2 ori pe zi si imediat cum vad rezultatele, va dau de veste.

Keep in touch!

You may also like

1 comment

Isabela 08/12/2016 - 14:46

Acum ca a trecut ceva timp de cand il folosesti, ai vazut ceva rezultate? As vrea sa mi-l cumpar si eu pentru niste cicatrici.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.