Andra – dor de muzica

by Corina Caragea
0 comment

“Sunt Andra si imi plac imbratisarile”. Intr-o zi normala de mai, Andra se impartea intre concerte, interviuri, evenimente, emisiuni, scoala, imbratisarile a mii de oameni…O viata ca o cursa de viteza in care fiecare secunda conteaza. Brusc a fost apasat butonul de pauza pentru noi toti si vietile noastre astazi arata asa cum nimeni nu s-ar fi asteptat. O perioada pentru care nimeni nu a fost pregatit.

Andra iese azi din casa prima data dupa doua luni de izolare. Muzica nu se opreste insa niciodata. Si-a cantat dorul intr-o noua piesa, si-a reconfigurat traseul in ceea ce priveste concertele, a plans, s-a jucat si a gasit acasa o metoda inedita de relaxare, pe care a invatat-o de la Eva, fiica ei.
Am sunat-o zilele trecute sa povestim despre toate astea, dar si despre viitorul incert, cum vor arata de acum concertele, imbratisarile, dar si calatoriile. Amintirea primei vacante cu Catalin, unde a fost ceruta in casatorie si unde vor fugi prima data ce se va termina nebunia, un interviu asa cum niciuna dintre noi nu si l-ar fi imaginat, in sufrageria ei plina de copii, ai ei si ai vecinilor – familia Chipciu 🙂 Enjoy!

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.