Bine ai venit!

by Corina Caragea
2 comments
             Cand nu sunt Corina, cand nu sunt Caragea, cand nu sunt „aia de la Protv”, cand nu sunt sora, fiica, nepoata, cand nu sunt jurnalist, sunt un om. Unul oarecare. Asa, ca tine sau ca prietenii tai. Da la o parte toate straiele astea rand pe rand si  hai  sa ma vezi tu cum sunt. Rad, plang, simt, gresesc, ma grabesc, sunt entuziasmata, n-am chef de nimic, invat. Poate te astepti sa pun aici un fel de selfie varianta cu text, dar nu, eu te voi lasa pe tine sa faci poza. Mai mult, te astept cu intrebari, cu propuneri, ce iti trece prin cap, daca ai un sfat, o parere sau o sugestie, un subiect despre care vrei sa povestim. 
 
Enjoy!

You may also like

2 comments

Steluta 24/09/2014 - 11:46

Asta este tot ce conteaza, sa fii tu.
Oamenii intotdeauna ii vor percepe diferit pe altii, stii vorba aia : “prima impresie conteaza”………dar depinde ce impresie isi fac oamenii despre tine, si alte persoane publice, in acelasi timp, voi cei de pe sticla sunteti cei care lasati imaginatia noastra sa lucreze, pentru ca voi va creati propria imagine.
Despre tine nu am decat cuvinte de lauda. Se observa cu ochiul liber ca esti un “copil” educat, cu bun simt si nu cauti publicitate gratuita prin diferite expuneri in public.
Sa ramai Corina pe care familia si prietenii o stiu de multi ani, sa fii TU mereu, fara a purta o masca doar de dragul “sticlei”……asa cum ai spus si tu: plangi, razi, esti trista, inveti, etc……….ca fiecare dintre noi.
Iti doresc mult mult succes in viata personala si profesionala. 😉

Reply
Stefan Marius 01/09/2014 - 22:36

Imi place emisiunea sportiva de la protv si o urmaresc de cate ori am ocazia (de cele mai multe ori pe saptamana). Stirile sunt foarte bune si la obiect.
Va doresc o seara cu vise placute si o zi plina de realizari.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.