Copilarie cu miros de cozonac

by Corina Caragea
0 comment
Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la Craciun, ma invaluie mirosul cozonacilor facuti de bunica mea. Toate vacantele mele s-au desfasurat la tara si cele de iarna se invarteau in jurul derdelusului din spatele curtii, garla inghetata, colindatul si rasplata suprema – cozonacii !
Bunica era fit 🙂 – niciodata nu am inteles de unde avea ea, o mana de om, atata putere sa invarta, sa framante, sa rasuceasca si sa intinda coca pe care apoi o pazeam ca pe butelie , sa o vad cu ochii mei cum creste ca Fat Frumos. Somnul ma dobora , dar nu era dimineata mai asteptata decat cea in care stiam ca in bucataria bunicii stau ei, cuminti, aliniati si gata de devorat. Sa vezi atunci meci de Local Kombat cu sora mea ! 🙂
Anii au trecut, pasii m-au purtat in vacantele mele in diverse colturi ale lumii, dar nicaieri, absolut nicaieri nu am regasit gustul lor. Copilaria mea are tot miros de cozonaci din aceia pufosi, aromati si fragezi, si ma intreb cand oare voi fi si eu in stare de asa minunatii. Dar cum ar fi sa imi creez eu propriul cozonac? Pe cozonac.foodstory.ro poti sa iti alegi singur ingredientele si apoi Chef Foa de la MasterChef il gateste pentru tine de Craciun. Este o provocare Margaritar. A, si ii dai si un nume cozonacului tau. Sa-l cheme cum vrei tu!

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.