Cu drag, din Mauritius, Florin Gardos

by Corina Caragea
0 comment

Am ales Mauritius pentru ca nu am avut ocazia sa calatoresc foarte mult in afara Europei, in afara de Cancun si Dubai, asa ca anul asta imi doream o destinatie exotica. La inceputul verii, am zburat de la Frankfurt, aproximativ 11 ore pana acolo, apoi am inchiriat o masina din aeroport. A fost o idee foarte buna, pentru ca Mauritius e genul de insula care iti ofera multe locuri de explorat si la fel de multe activitati de bifat.Mauritius Mauritius In ceea ce priveste vremea, fiind in emisfera sudica, luna iunie e prima luna de iarna in Mauritius, asta insemnand temperaturi de 25-30 de grade si ploi scurte de 5-10 minute. Un alt incovenient ar fi ca soarele apune devreme si nu prea se poate face plaja dupa ora 17. 
Cine alege o vacanta in Mauritius in iunie, iulie sau august are avantajul unor preturi bune la cazare, iar plajele nu sunt foarte aglomerate. 

Mauritius Mauritius MauritiusExcursiile cu catamaranul, inotul cu delfinii, snorkelingul sau sporturile de apa sunt doar cateva dintre activitatile de care te poti bucura pe insula. Pentru mine, cea mai frumoasa experienta a fost “Pet the lions” la parcul Casela. Practic, acolo ai ocazia sa intri intr-o cusca cu lei si sa-i mangai. Poti opta si pentru o plimbare cu leii prin jungla sau sa hranesti girafele.MauritiusMauritiusTot la parcul Casela trebuie neaparat sa incerci tirolienele. Asta daca scapi teafar din ghearele leilor 🙂 E o senzatie unica. 
In rest… apa turcoaz, nisip alb si localnici prietenosi. Toate au facut ca vacanta in Mauritius sa fie cea mai frumoasa de pana acum. 7 zile n-au fost de ajuns sa vad tot ce mi-am propus, dar cu siguranta ma voi intoarce.Mauritius Mauritius Mauritius

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.