Despre Simona Halep

by Corina Caragea
0 comment

Despre Simona Halep, in numarul din luna iunie al revistei “BEAU MONDE” :

1. Cand ai auzit prima oara de Simona Halep, in ce context?

Destul de demult. Acum 7-8 ani, daca tin bine minte, a castigat la junioare de la Roland Garros si am avut o stire in acea zi care se concentra pe faptul ca finala s-a jucat intre 2 romance. Putini ar fi banuit atunci ca una dintre ele va ajunge una dintre cele mai bune jucatoare din lume! Ceva mai tarziu dupa aceea, a aparut si stirea ca Simona are de gand sa-si faca faimoasa operatie si atunci au auzit foarte multi de ea.

2. Cum apreciezi evolutia sa profesionala, cu atat mai mult cu cat e, in momentul de fata, pe buzele tuturor?

Simona a crescut foarte mult in ultimii 2 ani. Si mai ales, dupa ce a intrat in primele 5 jucatoare ale lumii. O apreciez ca stie cum sa nu se lase influentata de ce se vorbeste in jurul sau si se concentreaza pe lucrurile cu adevarat importante – cum sa fie din ce in ce mai buna in jocul care a facut-o celebra. O profesionista.

3. Ce o face un sportiv bun pe Simona?

Faptul ca incearca in fiecare zi sa fie si mai buna. Am observat ca e o perfectionista si in fiecare pauza de sezon, se antreneaza sa-si intareasca punctele mai slabe.

4. Ce ti se pare ca o diferentiaza de alte tenismene?

Faptul ca Simona este mai mica poate fi un impediment, dar eu il vad si ca pe un atu. Miscarea ei pe teren e mai buna decat cea a majoritatii fetelor din Top 10. Poate chiar cea mai buna. Un fel de Speedy Gonzalez din tenis.

5. Ce o umanizeaza, din punctul tau de vedere?

Faptul ca este sincera in declaratiile sale si uneori, atat de naturala. Probabil ca acest lucru i-a adus si atat de multi fani in lume, in ultimul timp.

6. Cum percepi la nivel personal fiecare reusita a sa?

Ma bucur pentru fiecare victorie a Simonei, la fel cum le tin pumnii si celorlalte romance din circuit. E important ca emulatia care s-a creat in jurul lui Halep in ultimii ani sa ajute unei noi generatii de jucatori si jucatoare care bat mingea la perete, visand ca ridica trofee, castiga meciuri si traiesc viata pe care si-o doresc.

7. Daca ar fi sa te uiti in globul de cristal, ce viitor i-ai prevede Simonei?

Eu nu stiu nici viitorul meu ce imi rezerva. Nu cred ca exista o reteta prin care sa trasam cariere viitoare pentru anumiti sportivi doar pe baza lucrurilor pe care le-au realizat pana acum. Sa nu uitam ca Simona are doar 23 de ani si depinde de ea ca lucrurile bune sa continue. Ii doresc sa-si poata indeplini marele sau vis: titlul la Roland Garros pe suprafata pe care o iubeste. Si bineinteles, locul 1 mondial la care romanii viseaza iar, dupa aproape jumatate de secol.

Simona Halep

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.