Filmul Craciunului

by Corina Caragea
1 comment

Asa aratam pe vremea cand il asteptam pe ..Mos Gerila 🙂 Mai seman cu baietelul de atunci? 🙂 Abia asteptam sa inceapa vacanta si sa merg cu colindul pe ulita bunicilor. Tu ce faci de Craciun? Intinzi masa pentru familie si prieteni? Mergi la biserica? Sau poate mergi la o petrecere in club? Sau esti un actor grabit in filmul Craciunului? Intr-o cursa nebuna dupa cadouri prin mall? Te relaxezi la munte, intr-o cabana, in fata semineului? Sau poate lucrezi de Craciun? Daca pe aceasta lista este si o seara de leneveala pe canapea la un film, iata cateva recomandari pentru aceste zile de sarbatoare:

1. Home Alone 
Ca esti copil, ca ai propriii tai copii, ca ai 7 ani, 17 sau 70, sigur l-ai vazut macar o data. Filmul acesta este … tinerete fara batranete! Orice varsta ai avea si ori de cate ori l-ai revedea, nu are cum sa nu iti placa. Il urmaresc de cand nici nu stiam bine sa citesc. Am pierdut sirul anilor in care PROTV il difuzeaza de Craciun si are acelasi succes NEBUN! Pana si cand am fost la New York de Sarbatori, tot la Singur Acasa mi-a fugit gandul. Daca nu l-ai vazut inca, este la PROTV, desigur SI anul acesta.

2. Miracle on 34th Street

3. Serendipity4. Office Christmas Party5. Love Actually

6. The Holiday

7. Winter’s Tale8. A Christmas Carol

9. The Family Man

10. Bad Santa 2

You may also like

1 comment

sandra 16/12/2018 - 10:40

Dragut, chiar adorabil filmul ‘Singur acasa’ doar ca, parca este reluat de prea multe ori, deja pare ca-si pierde din farmec reluat al ‘sutelea’ an la rand, parerea mea 😊

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.