https://www.corinacaragea.ro/wp-content/uploads/2018/05/D9AE2240-AD7E-4499-8753-E4045C52702D-e1527521947972-960x640_c.jpeg

Hai la cumparaturi! (P)


 Cine nu s-ar bucura la auzul acestei propuneri? Ei bine eu sunt speciala, ar spune unii 🙂

Imi place sa merg singura la shopping, nu cu prietenele, sa nu am bataie de cap, sa petrec cat mai putin timp in magazine, nu vanez reducerile si atunci cand sunt in cautarea unui cadou pentru cineva drag, merg la tinta.

Cei mai multi bani ii dau pe…experiente. Abia astept sa planuiesc o noua calatorie, o noua destinatie care ma asteapta sa o descopar. Recunosc, am  un mare dulap. De amintiri. In privinta dulapului de haine… Stiti vorba aceea : femeia are doua probleme : 1. nu are niciodata cu ce sa se imbrace si 2. nu are loc pentru toate hainele 🙂 ?

Ei bine la mine lucrurile sunt foarte simple – prefer sa cumpar haine de calitate, bine croite, atunci cand am nevoie si cel mai important- ceea ce mi se potriveste. Imi place sa cred ca eu port haina, nu ea pe mine.

Nu intru panica in fata oglinzii si nici in fibrilatii inaintea perioadei de reduceri. Pentru ca ma bucur pe tot parcursul anului de oferte si experiente privilegiate datorita cardului Mastercard, cu care am parte de oferte si experiente speciale.

Le-am gasit in magazinele Pinko, Marina Rinaldi , Max Mara Weekend sau Karen Milllen – una dintre marile povesti de succes ale modei britanice, pe care ma bucur sa o regasesc si in Romania. Cu o rochie Karen Millen m-ati vazut de curand pe coperta revistei Unica.

Daca platesti cu orice card Mastercard Premium, trebuie sa stii si tu ca ai 10% reducere la orice produs achizitionat cu el in aceste magazine. Si daca de obicei nu poti cumula ofertele cu promotiile existente, in programul Premium& Business ESTE posibil – in limita a 50% din valoarea produsului, dar oferta nu poate fi cumulata cu niciunul dintre programele de fidelitate.

Spor la cumparaturi!

Share with your friends

corinacaragea

Other posts by

One Respond

  • Claudiu on 06/06/2018, 15:45:30

    Ai dreptate, Corina!Tu nu ai nevoie de nimeni sa te insoteasca la cumparaturi.Este foarte evident cit de bine iti alegi ceea ce iti place, de fiecare data.Si bineinteles, datorita simplului fapt ca tu esti extraordinar de frumoasa si ai un corp superb, ti se cam potrivesc perfect si esti mai tot timpul avantajata.

    Reply to Claudiu

Menu