Happy Run

by Corina Caragea
0 comment

Daruieste speranta, daruieste sanatate, daruieste zambete! Cum? Simplu. Nu este nimic complicat, o poti face intr-un mod placut si distractiv si mai ales, poti afla tu insuti lucruri importante cu aceasta ocazie. Atunci cand am pornit campania “Brave Cut – Vieti Impletite“, am renuntat nu la o suma de bani, nu la un sac de haine, nu la ceva din exterior. Ci la ceea ce devenise marca mea, parte importanta din puzzle-ul imaginii, increderii si feminitatii mele. O parte din parul meu. A fost un pas greu, insa unul de care sunt tare mandra. Caci am reusit prin exemplul meu, sa deschid un drum pe care multe femei, dar si barbati sau copii au pasit – si-au donat parul pentru confectionarea de peruci pentru pacientele oncologice.

Ei bine, sambata am avut onoarea sa o cunosc pe prima pacienta care a beneficiat de o astfel de peruca – confectionata din donatii. Geta Popescu a venit sa facem o poza impreuna, iar eu nu stiam cine e. O doamna frumoasa, zambitoare, mi-a oferit cel mai emotionant moment al zilei. Ne-a multumit tuturor celor care am donat si mi-a povestit cat de multa incredere a capatat in ea de cand a primit peruca, dar si despre sanatatea ei, la 3 ani de la primirea vestii ca sufera de aceasta boala. Acum venise sa participe la Happy Run!

M-am bucurat sa fiu gazda celui mai mare si de succes eveniment de constientizare, educare si strangere de fonduri pentru sanatatea femeii – “Race For The Cure – Happy Run”

Am sarbatorit sambata in Herastrau femeile invingatoare in lupta cu cancerul de san, dar, in acelasi timp, cursa, pentru toate varstele, a fost si un prilej de informare si de strangere de fonduri. Banii stransi din donatii for fi folositi pentru a cumpara un ecograf performant, pentru a continua campania ”Vieti impletite prin care se confectioneaza peruci pentru pacientele oncologice, pentru oferirea de teste gratuite femeilor din categorii vulnerabile, dar si pentru actiuni de lobby pentru alinierea la standarde europene de diagnostic si tratament oncologic. 

Le multumesc miilor de participanti de anul acesta, printre care si colegii mei din PROTV – Ramona Paun, Liliana Curea si Andreea Brasovean, dar si Iuliana Tudor si fotbalistul Ianis Zicu, a carui mama a luptat cu aceasta boala – ii asteptam si la anul si va incurajez sa va implicati in continuare in campania “Vieti Impletite“, a Fundatiei Renasterea. Cum puteti aduce un zambet pe fata unei paciente, am povestit aici.

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.