Interviu pentru Blogu’ lu Otrava

by Corina Caragea
0 comment
Am fost invitata pe bloguluotrava.ro  Iata ce a iesit:
 
Care este sfatul pe care l-ai primit de la parintii tai si vrei sa il impartasesti copiilor tai?
Sa fiu corecta si seara cand pun capul pe perna sa o fac linistita, cu mintea curata si sufletul impacat.
Care este cea mai emotionanta intamplare prin care ai trecut? Poti sa o povestesti?
Au fost cateva, insa asa de frumoase ca as vrea sa le pastrez pentru mine si cei apropiati. Cred ca momentele astea isi pierd farmecul atunci cand participa si alte cateva milioane de ochi si urechi 🙂
Ne pierdem in detalii si de multe ori uitam esenta. Care sunt lucrurile care conteaza cu adevarat in viata?
Viata mea nu e viata tuturor si valorile si principiile mele nu se muleaza perfect pe un schelet universal valabil. Cred cu tarie ca totul se decide in copilarie si cei 7 ani de acasa sunt esentiali pentru fiecare dintre noi. Educatia este cheia. Eu am invatat sa fiu discreta, corecta, modesta, muncitoare, sa nu depind de nimeni niciodata si sa imi respect semenii. Sunt lucrurile durabile si ¨tepene¨in viata mea, alaturi de ideea ca familia este cea pe care ti-a dat-o Dumnezeu, o respecti, o iubesti si stii ca ea este cea care te va sustine si iubi neconditionat indiferent de ce iti va aduce viata.
Monica Birlandeanu spunea ca “Un barbat care te face sa razi, care te stimuleaza creativ si care te ia in brate la sfarsitul unei zile grele, pentru mine e o premisa excelenta a unei relatii de cuplu reusite. Restul e …”fine tuning”.  Ce vrei de la omul de langa tine?
Nu vreau nimic de la el. Le are deja. Altfel nu ar fi langa mine 🙂 Mereu mi-am dorit de la omul de langa mine, prieten sau iubit, prietena ..sa am ce invata de la el, sa ma sprijine si sa nu faca nimic pentru a ma impresiona. 
Ai avut un moment in care ai luat totul de la zero? Care a fost si care au fost pasii parcursi pentru a ajunge iar pe linia de plutire.
Din fericire nu. Sau poate ca si momentul asta ¨zero¨are menirea lui – sa iti arate cat esti de puternic, sa te forteze sa iti depasesti limitele pe care chiar tu ti le-ai pus. Eu am construit in pasi mici si siguri. Asa am ales. Dar desigur, nu sunt Dumnezeu, poate voi fi nevoita sa o iau candva de la zero.  Nu sunt sigura ca as avea curaj sa o fac de bunavoie.
Stefan Iordache spunea ca “Femeia este cea mai mare minune pe care a lasat-o Dumnezeu pe Pamant. Ea alege, ea cheama, cucereste si domina!” Ce este femeia?
Asta sa imi spui tu, caci te citesc mii de femei care baga mana in foc ca le stii fiecare petec de suflet 🙂
“Fericirea este aptitudinea de a lasa dezamagirile in trecut si obiectivele pe care ti le doresti atinse in viitor.” Toata lumea vorbeste despre ea…Unii au trait sentimentul, altii nu. Ce este fericirea pentru tine?
Toata lumea o traieste, insa nu toti o recunosc. Parerea mea. Pentru unii fericirea este un prag financiar, un job, o vacanta, pentru altii o masina, o bijuterie, pentru altii o secunda , zambetul cuiva anume. Am fost fericita de multe ori. Pentru fiecare fericirea se traduce diferit. Nimeni nu are un dictionar universal 🙂
Care este cel mai frumos lucru pe care l-ai auzit despre tine din gura unui barbat?
Mi-a zis mie, nu miilor de oameni care ne citesc acum, asadar nu il tradez 🙂
De unde pasiunea cu fotografiatul in cabinele telefonice? 
Asa cum spuneam si pe blogul meu, Imi place foarte tare sa calatoresc. Asadar, prin orasele lumii fac si cate  o poza cu telefonul public. Si cum se tot adunau, caci imi place sa ma plimb, nu gluma, o alta prietena mi-a zis : “de ce nu faci tu un folder cu toate cabinele, sa le vada toata lumea?!”
3 carti pe care le recomanzi cu drag celor care citesc acest interviu. In afara de “Before I Go to Sleep” 
De ce in afara de ea? Ai ceva impotriva ei? Mie mi-a placut si de asemenea recomand cartea lui Zlatan Ibrahimovic si cea a lui Andre Agassi. Hai sa zicem a patra, Imparatul Mustelor.
Exista un film la care ai plans sau care te-a emotionat tare?
M-au emotionat The Notebook, Intouchables, Pursuit of Happiness.
Care a fost momentul trait pana in aceasta clipa despre care iti amintesti cu cea mai mare placere?
Am multe amintiri frumoase, cred ca sunt bogata 🙂
Care este melodia care te emotioneaza cel mai tare si de ce?
Joe Dassin – Et si tu n´existais pas
Imi place muzica frantuzeasca, aceasta e prima pe care am ascultat-o, demult de tot.
Care este citatul care iti place cel mai mult si care in acelasi timp te motiveaza?
Nu pierd niciodata. Ori castig, ori invat.
Cine e Otrava?

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.