Interviu¨Ziarul Ring¨

by Corina Caragea
0 comment

1. Am vazut pictorialul tau din Beau Monde si mi-a atras atentia o creatie Chloe care costa aproape 9.000 de lei. Ai fi dispusa sa dai aceasta suma pentru o rochie care-ti place?

Imi cumpar hainele de care am nevoie, nu am acest moft – al shoppingului. Am haine de calitate si care mi se potrivesc, nu ma intereseaza eticheta (pe care o si tai intotdeauna), ci calitatea. Iar in privinta banilor, ii dau pe vacante, acesta este moftul meu. Nu a reusit vreo rochie sa imi ia mintile pana acum.  

2. Care sunt designerii ale caror creatii le admiri, dar pe care nu ai avea   curajul să le porti, considerandu-le prea avangardiste?

Sunt unele creatii care imi plac, insa doar in poze. Nu am o lista de preferinte pentru ca nu imi foloseste la nimic. Hainele avangardiste nu sunt pentru mine, eu sunt conservatoare si consider ca daca merg pe cartea simplitatii nu am cum sa dau gres. Moda este trecatoare, stilul ramane. Iau din moda numai ceea ce mi se potriveste, nu ii devin sclava. Nici nu imi place sa ies in evidenta cu hainele de pe mine sau sa fiu trend setter. Sunt destui altii.

3. Daca ar fi sa dai tu o definitie a fericirii, cum ar suna?

Nimeni nu are definitia fericirii. Cred ca multi o traim , poate multi nu o recunoastem cand o intalnim, pentru ca pentru fiecare echivaleaza cu altceva. Nu e un dictionar universal valabil pentru toata lumea. In ceea ce ma priveste, fericirea mea poate insemna un anume moment. Si de cele mai multe ori prefer sa nu il stric expunandu-l in vitrina, in fata a mii de ochi si urechi. Impart aceste momente cu un numar restrans de persoane dragi.

4. Exista vreo decizie pe care ai luat-o, dar pe care acum o regreti, stiind ca nu mai poti schimba nimic? 

Nu. Nu regret nimic, pentru ca eu sunt azi suma acestor decizii si experiente, mai bune sau mai rele. Nu exista tasta DELETE sau UNDO pentru nimeni, ci doar tasta ACCEPT 🙂

 5. De cand esti o persoana cunoscuta, ti-ai dorit vreodata sa dispari din zona  publica si sa duci o viata discreta?

Da. Si apoi mi-am revenit, aducandu-mi aminte ca trebuie sa imi asum drumul pe care am pasit de buna voie. Limita intre viata publica si cea privata este invizibila pentru multi oameni orbiti de click-uri, like-uri si bani. Eu nu renunt la ea insa. Mai greu este pentru cei dragi mie, oameni normali, necunoscuti, care nu au nicio vina si nu isi doresc sa fie vizibili. Si in mare parte, prietenii mei nu sunt parte din showbiz.

 6. Acum sunt la moda blogurile, dar ele ar putea fi considerate de catre anumiti oameni, o forma evoluata a jurnalelor personale. Te-ai gandit vreodata sa-ti transformi blogul intr-un  jurnal zilnic si sa scrii despre lucrurile pe care le faci, starile prin care treci, momentele de fericire, dramele, facand abstractie de statutul tau de persoana publica?

Eu am gandit  blogul www.corinacaragea.ro ca o interactiune cu telespectatorii mei, acolo ei pot vedea ce fac eu in afara pupitrului de stiri, orase prin ochii mei, experiente, interviuri cu oameni pe care eu ii admir si care sunt modele pentru diverse generatii. Ma intorc insa si spun ca momentele mele private raman asa – private. Daca oamenii ma vad in fiecare seara in sufrageria lor la TV, nu inseamna ca eu  ii invit in dormitorul meuJ Exista o limita a intimitatii, pe care nu vreau sa o treaca nimeni.

7. Care-i cel mai nebunesc lucru pe care ai dori sa-l faci in 2015?

Toate lucrurile nebunesti pe care le-am facut, s-au intamplat pur si simplu, nu le-am planificat. Cred ca asta le-a si dat “nebunia” – faptul ca m-au scos fortat din zona mea de confort. De obicei planurile mele au fost date peste cap de Dumnezeu care a avut unele mult mai bune pregatite pentru mine. Lucruri pe care nici nu indrazneam sa mi-le creionez in minte. 

 Interviu aparut in Ziarul Ring.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.