Je suis Amelie

by Corina Caragea
0 comment

Recunoasteti “divele” cu bentita din centrul imaginii alaturate?! Nu radeti:) Au ramas tot cu ghiozdanul in spate. Doar ca acum, la 20 si ceva de ani de la acest “shooting”, strabat cu el planeta in lung si in lat, in vacantele lor. Asa cum vedeti, in rochii de printese, in costume de pilot de raliu, deasupra Bucurestiului, in elicopter, Amalia Enache m-a insotit in tot felul de “nebunii”. 

Sa va spun un secret: ea are o putere ascunsa. Oamenii , de bunavoie si nesiliti de nimeni, isi deschid sufletul si ii povestesc pe nerasuflate tot ceea ce ea isi doreste (sau nu) sa afle. Bun ascultator si iscusit jurnalist, Amalia are insa propriile povesti. De data asta, eu ii deschid sufletul pentru voi. Insa numai un sertar – cel al amintirilor unui calator neobosit, turistul atipic care paseste pe carari neumblate. Caci Amalia este genul de turist pe care mereu l-am admirat – pentru curaj, curiozitate si versatilitate. Fii atent unde o gasesti in vacanta!!

La o galerie de arta in New York sau la lupte de “cholitas” ( un fel de wrestling , dar se bat bolivience imbracate traditional si cu cozi negre pana la fund), la masa cu un pescar in Delta Dunarii sau in pasi de tango pe strazile din Buenos Aires, pozand vrajitori bolivieni dispusi sa-ti ghiceasca in frunze de coca sau la o sedinta foto inopinata pe plajele cu nisip alb din Puerto Rico, intr-un elicopter deasupra New York-ului si la fel de bine … intr-o piata colorata din Marrakech.

Cam asa este Amalia. Am invitat-o sa ne povesteasca aventurile din cea mai recenta vacanta – una latino – cu pasi de tango, Craciun pe plaja din Uruguay si dansuri braziliene. Vacanta Amaliei aici.

 

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.