Sore

La dolce SORE

by Corina Caragea
0 comment

Un citybreak la Milano este printre cele mai facile din jurnalul meu de calator. Bilet de avion ieftin, la scurta distanta pana in orasul care respira moda si totodata un punct de plecare spre Lacul Como si alte destinatii romantice si colorate, mai mult sau mai putin cunoscute din nordul Italiei. Sunt mare fan Italia, stiti doar. Supriza mea a fost cand Sore mi-a povestit cu totul si cu totul altceva despre minivacanta ei acolo !!!

Cum a reusit “performanta” sa fie comparabila la pret cu o vacanta in Thailanda, cum ploaia a fost jucator decisiv in calatoria ei si de ce este iremediabil indragostita de alt oras important din Europa, vedeti in materialul urmator, filmat pentru rubrica mea de calatorii de la emisiunea “Vorbeste Lumea”. Mi-a dat insa un pont pentru shopping – outleturile DMag, aflate chiar in centrul orasului , unde daca ai rabdare si stii ce cauti, poti cumpara hainele vanate chiar si la jumatate de pret. De asemenea, cand alegeti vacanta, verificati evenimentele din oras – poate nimeriti un super concert pe care e bine sa nu il ratati pentru nimic in lume sau …. un targ de design care sa va dea peste cap portofelul – toate preturile la cazare/avion cresc brusc.Si daca vreti sa va inspirati de la Sore, un artist creativ, sensibil si in continua cautare de surse de energie si veselie, trebuie sa stiti ca un concert Pink i-a punctat decisiv cariera, ca Grecia este destinatia care o primeste mereu cu bratele deschise vara inca din copilarie si continua sa o faca acum, cand la randul ei este mamica.

Si daca ar fi sa se mute din Romania, ar alege Parisul fara sa ezite. Acolo este dragostea, acolo este moda, acolo sunt cele mai bune croissante, iar strada – o scena pe care Sore adora sa se plimbe si sa citeasca povestile trecatorilor…chiar pe fata lor.

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.