Lora – izolare in Bali

by Corina Caragea
0 comment

Daca ar fi sa alegi intre a petrece aceasta izolare in apartamentul tau si… Bali, unde ai fi acum? Spune drept. Imi amintesc ca atunci cand am fost in Bali, va povesteam aici ca ma gandeam cu groaza la ziua plecarii, as fi impins-o cat mai departe, indragostita fiind de locurile acelea de un verde infinit, in care natura te imbratiseaza parca, nimic nu iti tulbura linistea, oamenii te mangaie cu vorba si privirea blanda si cand pleci, parca iti lasi o bucatica de suflet la ei. Asta a cautat si Lora cand a decis la inceputul lui martie sa mearga in vacanta acolo, dupa un moment cumplit din viata ei – pierderea mamei.

Planul i-a fost dat peste cap complet, ca de altfel planurile intregii omeniri, de doua luni incoace nimic nu mai e la fel, si va las pe voi sa descoperiti cum s-a schimbat viata Lorei in Bali. Cum se vede aceasta destinatie din interior, cand nu mai esti turist la o vila de 5 stele si esti nevoit sa rezisti psihic in primul rand, financiar si fizic, caci coronavirusul nu este singurul dusman in Bali. O alta boala a lovit chiar in casa Lorei, unde si-a facut loc si unul dintre cei mai periculosi serpi, dar si spaima ca se afla la 10000 de kilometri de casa, de ai ei, intr-o tara straina, transformata peste noapte din paradis turistic intr-un tinut al fricii de saracie si de boala.

“Cred ca la primul concert o sa plang de emotie si fericire pe scena…”

Cum au ajutat-o pe Lora muzica, iubitul, cele trei milioane de fani care o urmaresc pe Facebook, Instagram si Youtube, frunzele de papaya…cu cine s-a imprietenit, cum a descoperit ca poate castiga bani acolo, si nu cantand, dar si cum a schimbat-o aceasta vacanta fortata, aflati in interviul nostru … online.

Sper sa ne vedem live cat mai curand, sanatoase, asa cum imi doresc sa iesim toti cat mai repede din aceasta perioada dificila, sa retinem ce a fost bun, ce am descoperit, ce putem schimba si ce lectie am invatat. Enjoy!

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.