Nimic de ascuns

by Corina Caragea
0 comment

Am sa iti fac o marturisire. Ma vezi, ma stii de atatia ani. Dar…

Daca deschideai dulapul meu in copilarie, gaseai NUMAI pantaloni. Da, nu era dulapul unui baietel. Ci al meu. Ce sa fac eu cu fuste sau rochite cand aveam picioarele atat de slabe? Mai bine le ascundeam sub o pereche de blugi. Si una de colanti pe dedesubt, sa para ca sunt “bine”. 

Deschide si un sertar. Surpriza –o colectie de sepci si palarii. In toate culorile. Varianta comfortabila pentru oricine, nu-i asa? Parul prins in coada, ascuns sub sapca si n-ai emotii sau batai de cap. Asta cand nu era tuns scurt. Si mai comod. 

Daca aveam o zi si mai proasta – din acelea cand se faceau clasicele poze la scoala si trebuia sa purtam uniforma, ma ascundeam in spatele grupului.

 Anii au trecut si , ca un paradox, toti stilistii au ales pentru mine rochii. Scurte! Desigur, s-au lovit puternic de un zid la inceput. Dar in cate fotografii m-ai  vazut in pantaloni? Dar la stiri, in platou? Stau in fata tarii zilnic, fara sa am nimic de ascuns. Ba mai mult, ca sa vezi, prima intrebare a tuturor  celor care ma urmaresc, este : Ma uit mereu la parul tau…cum faci sa l pastrezi  asa sanatos si stralucitor? Care este secretul tau??   

Este simplu: nu mai am nimic de ascuns! Am pariat pe cartea increderii si am castigat. Am ales sa nu ascund nimic fata de tine, dar mai ales fata de mine. Sa fiu eu. Iar complexele si problemele mi-au devenit atuuri. Ma intreb cum ar fi sa purtam zilnic accesorii…transparente? Cum ar fi o palarie cool, cizme sau genti care sunt acum foarte la moda? Sa ne vada toata lumea fix asa cum suntem. Ai avea curaj?

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.