Photoshop pentru viata mea

by Corina Caragea
2 comments

Ah, daca as putea sa dau timpul inapoi, ce-as mai schimba …si rochia aia penibila, si decizia aia copilareasca , si discutia cu X sau Y si povestea cu ¨forever and ever¨. Ce-o fi fost in capul meu?! Ce bun era un buton de REWIND.. Dar surpriza, vesnicia are termen de expirare de fapt si ghici ce, timpul asta zburator este un drum cu sens unic.

Tu ce ai schimba la tine?

Iar eu, in fata ziaristului curios din fata mea, stau si fac o analiza rapida cam ce as fi vrut sa fie altfel decat a fost.

Daca viata mea ar fi fost desenata cu creionul si ziaristul mi-ar oferi o guma de sters.. Dar ia stai putin – nimic! Asta e raspunsul! Eu nu vreau sa schimb nimic. Nu sunt nici cea mai frumoasa, nici cea mai inteleapta, n-am fost nici cea mai desteapta din clasa si nici cea mai populara, nu sunt cea mai bine imbracata poate, si nici nu vreau.

Sunt un mozaic compus din faptele si alegerile mele. Toate greselile mele, decizii luate la timpul x – bune sau rele, pe care nu le judec in timpurile noastre, cand eu nu mai sunt aceeasi si nici cei din jur, si nici situatiile – le accept asa cum sunt. Ba chiar, ce bine ca mi s-au intamplat. Totul face parte din ghiozdanul meu si face din mine, cea care sunt acum.

Si pentru trecut n-am tastele EDIT , DELETE sau ESC. Ci doar optiunea ACCEPT. Cred ca daca nu faci pace cu trecutul tau, vei duce o lupta cu viitorul, lupta pe care n-o vei castiga niciodata.

 

You may also like

2 comments

George 10/06/2015 - 09:26

esti tu frumos fiecare suntem unicati in felu nostru tu ai mai avut de la Dumnezeu si putina frumusete si poate mai mult noroc

Reply
Silviu 10/06/2015 - 07:32

Frumos scris… Eu,poate, as schimba viitorul. Dar asa, nu ar mai fi “viitorul”; in concluzie, mai bine ca nu pot. Am citit undeva ca,” situatia in care esti, fie buna sau rea, se va schimba si, ce este mai bun, urmeaza sa ti se intample”. Si sunt de acord.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.