Ramas bun, Teo…

by Corina Caragea
2 comments

„Vreau incepand de astazi sa zambim…sa ne bucuram de tot ce avem…de toti cei pe care-i avem…sa facem lucruri noi…sa ne descoperim pe noi…si toate pentru Teo…Va implor!”  

Este lectia pe care ne-a predat-o Teo , spusa acum de fratele ei. Asa o stiam noi pe Teo, asa va ramane. Nu exista un om mai puternic si  mai pasionat. A privit moartea in ochi de atatea ori pana acum si de aceea, as fi pariat pe ea si in aceasta lupta. Cunoscand-o , nu mi-a trecut nicio clipa prin cap ca nu isi va face Knock Out adversarul si de aceasta data, cum a facut-o pana acum de 7 ori.

Teodora

46. Numarul 46. Pentru unii. Pentru noi ceilalti, o prietena, o colega, o fiica, o sora. Un fotograf, un calator, un rocker, un visator, un copil, un erou al propriei povesti, toate intr-unul – exact asa cum ea se descria pe contul de Instagram, unde ne arata lumea prin lentila aparatului, dar mai ales cea a sufletului sau.

Acum pozeaza o lume mai buna si ne zambeste de sus. Portile i s-au deschis. De aceasta data, portile Raiului. Dumnezeu sa o odihneasca si sa ne ierte pe noi. Caci am fost cu totii partasi la aceasta tragedie colectiva. Fara voie, cu pasi mici si inconstienti, cu tacere, cu indiferenta si superficialitate. Revolutia incepe cu propria evolutie – scria pe o pancarta unul dintre tinerii din Piata Universitatii. Asa e. Dinauntrul nostru trebuie sa porneasca schimbarea.

image

E nedrept tot ceea ce se intampla. Durerea se impleteste cu revolta. Lectia pe care ne-a predat-o Dumnezeu acum este una dura, cea mai dura. Un cosmar care nu se mai sfarseste odata! Pana la cat stie moartea sa numere? Sper ca pana la 48. Stop!

Noua ne pasa

 

You may also like

2 comments

Larisa Tecsila 10/11/2016 - 01:11

Din păcate s a oprit la 60 cu numărătoarea. A dus mai mult…. 🙁

Reply
Laura 10/11/2015 - 15:57

…s-a dus și OMUL cu numărul 46 în săptămâna 46…..Rămas bun, dragă Teo! Și iartă de acolo de sus, oamenii ce ți-au cauzat atâta durere în suflet și pe trup…iartă-i pe toți și zâmbește-le din Cer! Acum poți mânca în liniște toată ciocolata pe care nu ai avut voie să o mănânci atâta timp….. și să bei cafeaua pe care până nu demult doar o miroseai pe la colegi prin redacție…. Dumnezeu să te odihnească în pace….

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.