Corina Caragea Interviu Unica

Revista Unica

by Corina Caragea
4 comments

Coperta revistei Unica a fost martisorul meu pentru cititorii si telespectatorii care ma urmaresc. Sau asa am intentionat, caci revista a aparut deodata cu viscolul si zapada , musafiri-surpriza pentru inceputul primaverii. Tot surpriza a fost pentru mine vestea ca m-am apucat sa scriu invitatii de nunta, un zvon aparut de nu stiu unde, care a facut inconjurul acelei parti de presa care azi nu mai verifica informatia, ci apasa simplu copy-paste si share. Cei care au vrut sa afle si partea mea de adevar au fost jurnalistii de la revista Unica. 

O primavara frumoasa sa aveti!

You may also like

4 comments

Andrei 10/04/2018 - 22:34

Frumos interviu. Si frumoase poze. Cat despre tine….foarte frumoasa, cu foarte mult bun simt si…. cred eu…un prieten foarte bun si foarte loial. Te intreba la sfarsitul articolului ce am citi despre tine peste trei ani… eu sper ca urmatorul articol cu sau despre tine nu va fi abia peste trei ani. Te urmaresc si iti citesc blogul cu mare placere. Si cred ca cei care te cunosc au multe de invatat de la tine. Sper ca, candva, te voi vedea prin Timisoara…. 🙂

Reply
corinacaragea 10/04/2018 - 22:44

Multumesc frumos:)

Reply
Andrei 10/04/2018 - 22:48

🙂
Si ma bucur ca postezi interviurile cu tine si pe blog. Daca nu sunt un cititor al revistei, si al revistelor in general, doar a ziarelor online mai mult, nu prea aflu ce mai e nou.

Reply
Nic Ionescu 10/04/2018 - 10:40

Frumoasa ca de obicei.

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.