Frumusetea in jurul lumii (10)

by Corina Caragea
0 comment

Frumusetea in jurul lumii ” , serialul digital pe care l-am pornit din dorinta de a gasi frumusetea in toate declinarile ei, dincolo de culoare, rasa, locatie si masuratori, se apropie de final. Am calatorit in mai multe colturi ale planetei, am cunoscut diferite culturi, am aflat secrete bine pazite ale femeilor din intreaga lume. A venit momentul sa poposim in Rusia. O tara imensa, recunoscuta si pentru femeile sale atat de frumoase. Una dintre ele este invitata mea astazi. Dasha are 29 de ani, lucreaza in Vanzari, iubeste fotbalul si desigur, nu a pierdut niciun meci de la acest Mondial, organizat chiar la ea acasa.

DASHA SVISCHEVA – RUSIA

1. Ce truc de frumusete ai invatat de la mama ta?

Cel mai bun sfat pe care mama mi l-a dat a fost: iubeste-te! Iubeste-te in fiecare zi, in fiecare secunda. Vei fi mai increzatoare, mai fericita, vei straluci cu o energie magnetica.

2. Care este cel mai sexy atu al femeilor din tara ta?

Rusia este cea mai mare tara din lume si are si o istorie uriasa. In jur de 200 de nationalitati traiesc in tara noastra. Din acest motiv, ar fi o adevarata provocare sa gasesti o rusoaica “pur – sange “. Asa cum stii probabil, cei mai frumosi oameni sunt cei proveniti din doua rase diferite. De aceea, Rusia este recunoscuta ca fiind tara in care traiesc cele mai frumoase femei. Nu pot spune o anumita trasatura (par, piele, buze, etc). Mostenim tot ce avem nevoie pentru o aparitie memorabila 🙂 Ochi mari, buze senzuale, corp frumos, par sanatos si un zambet fermecator 🙂 Un pachet perfect. Deci cartea noastra castigatoare sta in sangele nostru.

Eu: Sa mai continui cu intrebarile mele? 🙂

3. Cum este privit subiectul operatiilor estetice in tara ta?

Daca vorbim despre chirurgie estetica, trebuie sa facem diferenta intre: capitala Moscova si restul Rusiei. In Moscova, interventiile estetice sunt foarte populare. Zilnic intalnesti femei care au apelat la ele, fie pentru buze, fie pentru sani. In aceste vremuri este ceva obisnuit. Oamenii accepta asta si nu este ceva extraordinar. Ca o regula, daca apuci sa faci o operatie, nu te mai opresti niciodata. Este un drum cu sens unic. Dupa buze, vor vrea sa isi opereze si nasul, apoi restul fetei si povestea merge tot mai departe. In alte regiuni nu pot spune ca operatiile estetice sunt foarte populare. Sigur ca poti gasi cateva exemple, dar nu foarte des. In restul Rusiei … intalnesti frumusetea in forma ei naturala.

4. Un secret de frumusete, un ingredient minune pe care femeile din tara ta il folosesc…

Acum as spune din nou ca Rusia este o tara uriasa, in care traiesc atat de multe nationalitati, fiecare cu traditiile si obiceiurile ei: rusi, tătari, armeni, iakuți, kalmâci. Fiecare are propriile secrete de frumusete. Eu locuiesc in Soci, asa ca pot vorbi despre aceasta zona fantastica. Principalul secret de frumusete este: sanatatea! In primul rand, ca sa fii frumoasa, trebuie sa fii sanatoasa. In Soci avem tot ce ne trebuie pentru un trai sanatos: vitamina D pe tot parcursul anului, briza marii, dar si aerul tare al muntelui, clima umeda, fructe si legume proaspete si produse naturale. In regiunea noastra se fabrica produse cosmetice naturale, organice. Pot sa povestesc mult si bine despre incredibilul Soci, dar in principal despre asta este vorba aici: produsele naturale!

5. Completeaza propozitiaMa simt frumoasa atunci cand…sunt iubita. Ma simt frumoasa in fiecare zi 🙂

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.