Frumusetea in jurul lumii (4)

by Corina Caragea
1 comment

Continentul african este pe lista dorintelor mele pentru calatoriile viitoare. Un taram inca neexplorat de mine, taram de care m-am apropiat doar pana la insula Mauritius. Despre acest Paradis v-am povestit aici. Sunt tare curioasa ce inseamna frumusetea pentru femeile de pe continentul african si ce trucuri au cand vine vorba despre aspectul fizic. Invitata mea de astazi este Sophia, o tanara de 24 de ani cu origini in Jamaica si Nigeria. Ea lucreaza in vanzari si ne-a “vandut” si noua cateva secrete de frumusete de la ea de acasa :

SOPHIA KING – NIGERIA/JAMAICA

  1. Ce truc de frumusete ai invatat de la mama ta? Mama m-a sfatuit sa fiu atenta la tinuta, la cum merg, la pozitia mea dreapta si sa imi controlez abdomenul.
  2. Care este cel mai sexy atu al femeilor din tara ta? Eu am origini in Nigeria si Jamaica, iar acolo, femeile cu un posterior voluminos castiga puncte la frumusete.
  3. Cum e privit subiectul operatiilor estetice in tara ta? Sa apelezi la chirurgie ca sa iti ajustezi frumusetea nu este o practica foarte populara in tara mea pentru ca majoritatea au ceea ce isi doresc – forme rotunde, sani si posterior. Eu nu ma incadrez in tiparul acela de frumusete 🙂
  4. Un secret de frumusete, un ingredient minune pe care femeile din tara ta il folosesc. In Nigeria, untul de shea organic este in top, iar in Jamaica, uleiul din seminte negre (chimen, de exemplu) si uleiul negru Castro (uleiul de ricin negru)
  5. Completeaza propozitia: Esti frumoasa atunci cand…Ma simt frumoasa atunci cand pot fi eu insami.

You may also like

1 comment

Sever 09/07/2018 - 15:47

Interesant ! Frumusetea din episodul 2 imi place ! O sugestie : incearac sa prezinti personaje autentice zonei, tarii respective ( vorbesti de Africa si ea e 1/2 din Jamaica !!?? )

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.