Love is in the air

by Corina Caragea
2 comments

Valentine’s Day sau Dragobete? Love is in the air. Cu cat sunt mai multe ocazii de sarbatoare, cu atat mai bine! -;)

Nu cred ca trebuie sa faci rost rapid de un cadou, de o dragoste sau de un inel, orice, ca vine Valentine’s Day , cum nu cred ca oamenii cu adevarat buni, nu sunt buni doar de Paste si de Craciun.

Pentru Valentine’s, Dragobete, joi, duminica sau ce vrei tu, cand alegi TU sa sarbatoresti dragostea,  iti propun sa stralucesti cu un look simplu, dar de efect: un machiaj care mie imi place foarte mult si o coada lejera, usor de facut. 

 

Corina Caragea Corina Caragea Corina Caragea Corina Caragea Corina Caragea Corina Caragea Corina CarageaCorina CarageaCorina Caragea Corina Caragea Corina Caragea Corina Caragea

Am vrut sa fie un machiaj luminos , dar nu strident, avand in vedere ca rujul era deja vedeta. Asa ca, make-up artistul a apelat la putin fard-pudra auriu pe pleoapa, iar pe partea superioara a pometilor a aplicat un star powder cu particule stralucitoare, cu efect de iluminare.

Imi place  mult coada de peste si cred ca se potriveste perfect si unui par lung, dar si unuia de lungime medie. Pentru aceasta coada, ai nevoie de fix 5 minute 🙂

Corina Caragea

Piaptana bine parul si imparte-l in doua parti egale. Apoi ia cate o suvita din exteriorul fiecarei parti si intersecteaza-le. Tot asa, pana la final. Nimic mai simplu. Daca vrei, dupa ce prinzi coada cu elastic, mai poti trage usor de marginile ei, sa fie mai lata si sa aiba un aspect mai natural, nu super-fixat. Succes!

Corina Caragea IMG_8399ed IMG_8401ed Corina Caragea Corina Caragea

Make-upInaRaicu / Hairstyle: Alexandra CristescuFoto: Lilia Raicu Locatie: The Lovely Room

 

You may also like

2 comments

Mihai 10/02/2016 - 15:00

In poza nr. 3 e Cheryl Cole 🙂
You are gorgeous!

Reply
Laura 19/02/2015 - 15:44

Wow, un machiaj superb, ce iti evidentiaza perfect trasaturile! Arati absolut minunat! Kisses

Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.