Dulapul cu amintiri

by Corina Caragea
0 comment

Ma uitam pe pozele facute anul acesta si intre cele 828283839393 de amintiri din locuri interesante ale lumii, le-am gasit si pe cele surprinse de fotografi la evenimentele la care am participat. Nu sunt multe. Recunosc , nu sunt o prezenta constanta la panouri, ma feresc de masti, conversatii goale, complimente false si personaje-umerase pentru haine cu eticheta pe fata.

Insa acolo unde am ales sa merg, m-am simtit cu adevarat bine, m-am bucurat sa revad oameni dragi, oameni pe care ii admir, ii respect si nu am avut curaj sa le spun asta cand i-am intalnit fata in fata, oameni cu care am colaborat frumos, oameni. 

De imbracat … m-am imbracat de asemenea… cum am simtit. Pentru ca dincolo de aparente vreau sa fiu tot eu. Sa nu par cineva mai frumos, mai faimos, mai “cum da bine” sau “cum se poarta”, sa fiu relaxata si fara urma de frustrare, iar hainele mele sa vorbeasca despre personalitatea mea.

Pentru ca foarte multi mi-ati scris pe Facebook sau Instagram in legatura cu aceste tinute, iata ca acum le-am adunat aici si va invit sa va votati preferata. Daca va inspira in alegerea tinutei de Revelion, cu atat mai bine! Start vot! 🙂

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.