Frumusetea in jurul lumii (3)

by Corina Caragea
0 comment

Cand ma gandesc la acest colt de lume, ma uimeste frumusetea oamenilor si abia apoi cea a locurilor. Micuti, firavi, delicati, au acea frumusete interioara ce transpare pe chip. Iti zambesc cu inima, asta e. De doua ori am fost in Bali, o destinatie aflata la peste 10.000 de kilometri de mine, dar foarte aproape de inima mea, tocmai datorita frumusetii sincere a oamenilor de acolo, a felului in care au grija de natura si de sufletul lor. Invitata mea este :

NILNA’IN SHOFA – BALI

Are 32 ani si este Country Global Account Manager la DHL Express Indonesia

  1. Ce truc de frumusete ai invatat de la mama ta? Mizeaza pe natural. Foloseste intotdeauna produse naturale. Mama a crescut intr-un sat din Java, asa ca mereu mi-a povestit cum folosea ce avea in jurul ei – uleiul de cocos si laptele de cocos sau cojile de orez erau ingredientele perfecte pentru masca pe care si-o aplica pe par. Pentru piele, apela la turmeric si aloe vera. Facea asta in urma cu ani de zile, asa ca acum ne amuzam cum moda din zilele noastre se intoarce la origini.

  1. Care este cel mai sexy atu al femeilor din tara ta?  Desigur, culoarea pielii. In Bali, cu cat esti mai bronzata, cu atat mai exotica si frumoasa. Doar in Bali – in afara insa, femeile nu isi doresc pielea bronzata. In al doilea rand, parul este un atuu al femeilor in Bali. Avem parul des si sanatos.
  2. Cum e privit subiectul operatiilor estetice in tara ta? Unele vedete si femeile care isi permit financiar au inceput sa apeleze la operatii estetice. Cred insa ca femeile din clasa de mijloc incearca doar extensiile de gene, tatuarea sprancenelor si manichiura cu gel.
  3. Un secret de frumusete, un ingredient minune pe care femeile din tara ta il folosesc…Femeile din Indonesia iubesc “LULUR” = un ritual de exfoliere si regenerare a pielii. O masca formata din plante, la care apeleaza femeile mai ales inainte de nunta, pentru a avea o piele perfecta, sa radieze in ziua cea mare.
  4. Completeaza propozitia: Esti frumoasa atunci cand…   Ma simt frumoasa cand ma trezesc dimineata si am pielea stralucitoare. Desigur, ajutata de tratamente 🙂

 

 

You may also like

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.